Wednesday, April 13, 2011

FASHION ICON MIROSLAVA DUMA

Locul nasterii: Rusia, Moscova
Ocupaţia: Jurnalism
Parametrii: 90 * 60 * 90
Data naşterii: 10/03/1983
Stare civilăEste casatorita cu Alexei Mikheyev.
Înălţime: 170cm

Miroslava sa născut la Moscova pe 10 martie 1983. Tatăl ei - Vasili Duma -membru al Consiliului Federaţiei.
Miroslava Duma este jurnalist, a absolvit Institutul de Stat din Moscova.  La început, ea a scris articole si note despre bârfă, şi mai târziu a devenit editor de proiecte speciale.
De asemenea, Mira a efectuat un proiect intitulat "Family Values​​". În acest proiect, ea a spus poveşti despre relaţiile de familie vedetelor care au fost prezentate ca un model de moralitate şi exemplu de urmat.
Mira este implicata în muncă de caritate şi are un fond de"Planet of Peace", care urmăreşte să sprijine cultura şi educaţia.
Recent, Miroslava Duma conduce coloane de moda in mai multe reviste şi asupra datoriei de serviciu participa la prezentari de moda si diverse evenimente sociale.
Miroslava Duma cu siguranta este preferata mea ca si style icon. Are un stil original si in acelasi timp complex, dar nu incarcat, doar atat cat e nevoie.
Stilul ei se caracterizeaza prin luxul de amanunte si prin hainele de lux. Adopta orice stil si ii sta bine cu aproape orice stil, de la stilul anilor '60-'70 pana la syilul rock, la glamour sau clasic.Adora pantofii inalti, in mod deosebit a lui Christian Louboutin gen stiletto,cu imprimeu etc.
Stie foarte bine sa imbine stilurile dintre o tinuta cu haina de piele cu cele din dantela, dintre o tinuta masculina cu cea feminina, casula cu smart...etc.
Este adepta a tot ce e nou...Imi place foarte mult stilul ei si cred ca multe vedete ar trebui sa se influenteze din stilul ei...;) 













4 comments:

  1. I just love her, she is gorgeous:*:*

    ReplyDelete
  2. Nu stism ca in Romania s-a auzit de ea, e foarte stilata

    ReplyDelete
  3. Postolache VictoritaJune 8, 2011 at 5:25 PM

    E dragutza foc

    ReplyDelete

Thank you!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...