Friday, March 11, 2011

LET'S TALK ABOUT...RED

LET'S TALK ABOUT...RED BABY,
LET'S TALK ABOUT U AND ME...





In vestimentatie culorile iti pot pune in valoare sau nu talia, te poate avantaja, in functie de culoarea tenului sau nu, chiar si in machiaj ne poate accentua privirea, buzele sau dimpotriva, daca alegem culorile nepotrivite, putem parea obosite, palide sau chiar cu cearcane.
Atat in vestimentatie, cat si in make-up culorile sunt foarte importante, acestea fiind impartite in 3 tipuri( acu dau si eu dovata, ca am facut liceul de arte ): culorile calde( cele spre rosu ), culorile reci ( cele spre albastru ) si non-culorile (alb si negru, si combinatia dintre acestea doua ).
Am ales sa vorbesc despre rosu, pentru ca este o culoare senzuala, dar in acelasi timp exprima forta, putere si stralucire. Da, intr-adevar nu am foarte multe hainute in aceasta culoare doua sau trei( dar, sper cu timpul sa achizitionez mai multe) desi la accesorii am ceva mai multe( am prezentat cateva dintre ele in poza de mai sus).
Rosu e o culoare dinamica, nu poate fi combinata la orice, dar atunci cand o purtati sigur va v-a pune in valoare si sigur veti atrage privirile tuturor. Fie ca rosul e prezent printr-o bratara sau printr-o poseta sau fie doar buzele sunt rosii... vei arata ca esti sigura pe tine.
Sincera sa fiu, nu eram adepta culorii rosu, dar cu timpul am inceput sa o indragesc din ce in ce mai mult si sper ca si voi la fel veti face.




MIROSLAVA DUMA

NATASHA GOLDENBERG

GIOVANNA BATTAGLIA

NICOLE RICHIE

OLIVIA PALERMO



NEW!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...