Ingrediente:
- miezul de la o nuca de cocos (150 g)
- 2 banane mari bine coapte
- 150 g faina
- 2 oua
- sare
- vanilie
- 7 g praf de copt
Incalziti cuptorul la 150 de grade. Se pune miezul de nucă de cocos (sau poti cumpara cocos fin măcinat) într-un robot, împreună cu 2 banane, sare, praf de copt și, se amestecă până la omogenizare. Adaugati 2 oua, câte unul pe rand și vanilie, amestecați pana devin netede și cremos. Adaugati faina in compozitie si se amesteca pana e perfect omogenizat.
Cu o lingura, aranjați biscuiti, aproximativ la 3 cm distanță, pe foi de copt. Coaceți până devine ușor aurii, 12-15 minute.
...
- The core of a coconut (150 g)
- 2 large bananas
- 150 g flour
- 2 eggs
- salt
- vanilla
- 7 g baking powder
Preheat oven to 150 degrees. Place coconut core (or you can buy finely ground coconut) in a food processor along with 2 bananas, salt, and baking powder, mix until finely ground. Add 2 eggs, one at the time and vanilla, blended until become smooth and creamy. Add flour in composition and mix until it's perfectly homogenized.
With a tablespoon, arrange the biscuits, about 3 cm apart, on baking sheets. Bake until lightly golden, for about 12-15 minutes.
Et voilà!
Love, Nadejda!