Friday, August 21, 2015

Something sweet - Sour cherry rolls





Ingredients:
250 g butter
250 g cream
500 g flour
1 vanilla stick
700 g sour cherry
powdered sugar for decoration

Mix the butter, the cream and the extracted vanilla until the composition becomes creamy. Add the flour in small quantities and incorporate it until the dough gets smooth and elastic. After this, wrap the dough in a plastic and leave in the refrigerator for one hour.
After an hour, remove the dough from the refrigerator and cut it into 6 to 7 equal parts. Try to give each part a more rounded shape, then cut each into 6 or 8 triangles. Take each triangle in turn and pull the two corners at the base to stretch and widen it. Put 2 to 4 sour cherry on every piece of pastry and roll gently into a croissant shape starting at the base of each triangle, making sure the tip of each triangle ends up tucked under to hold in place- be careful not to crush the dough.
Place the rolls in preheated oven 20-25 minutes, until they are ruddy.
Once cooled, they are covered in powdered sugar.



Ingrediente:
250 g unt
250 g smantana
500 g faina
1 pastaie de vanilie
700 g visine
zahar pudra pentru decor

Se amestecă untul, smantana si extrasul de vanilie până când compoziția devine cremoasă. Adaugam faina in cantitati mici si se încorporeaza până când aluatul devine neted si elastic. După aceasta, înfășurați aluatul într-o folie de plastic și se lasă în frigider timp de o oră.
După o oră, se scoate aluatul din frigider si se taie în 6 până la 7 părți egale. Încercați să-i dati o formă mai rotunjită, apoi se taie fiecare formă în 6 sau 8 triunghiuri. Luați fiecare triunghi și trageți cele două colțuri la baza, să se întindă și sa se lărgeasca. Pune pe fiecare bucată de aluat 2-4 visine si incepeti de la baza fiecărui triunghi să le rulati ușor în un croissant, având grijă să nu zdrobiti aluatul. Continuati de rulat, asigurându-va că vârful fiecărui triunghi sfârșește ascuns sub corn.
Așezațile în cuptorul preîncălzit 20-25 de minute pana se rumeneste.
După ce s-au racit, acestea sunt date prin zahăr pudră.


Bon appétit!

Love, Nadejda!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...